PRODUSE ☰ MENIU ☰ SETICO Setico - producator solutie ignifugare lemn de interior Noi va protejam de foc, apa si inghet! Acasa Despre SETICO Certificari Blog Contact
Email seticochemical_florio@yahoo.com Telefon setico 0723.346.035 • 0729.051.947 • 0770.129.535
Certificari Setico

Certificari SETICO ®

Din 2019, produsele SETICO ® sunt certificate TUV Austria ®

img
img
img

Diplome, premii, medalii - o parte din ele

Medalii primtie de Setico in ultimii 4 ani

SALONUL INTERNATIONAL DE INVENTICA PROINVENT − CLUJ-NAPOCA - 2016

Participarea la SALONUL INTERNATIONAL DE INVENTICA PROINVENT − CLUJ-NAPOCA, martie 2016. Marele Premiu al Salonului de Inventii pentru activitatea de inventica de la fondarea acesteia, anul 1992 si pana in anul 2016 materializata prin conversia tuturor brevetelor de inventie in tehnologii de fabricatie si produse comerciale. Aceasta in conditiile cand in Romania mai putin de 5% din brevetele de inventie publicate se regasesc in produse comerciale iar numarul de brevete de inventie, publicate in anul 2016, erau de cca 8 ori mai mic fata de anul 1989.

img

Cercet.stiint.grd.I dipl.ing. chim. Serban Florita, manager general - alaturi de Marele premiu al Salonului
img

Standul firmei SC Setico SRL - Cercet. stiint. dipl. ing. chim. Roberto Lasso - manager de productie

SALONUL INTERNATIONAL DE INVENTICA PROINVENT − CLUJ-NAPOCA - 2017

Participarea la SALONUL INTERNATIONAL DE INVENTII "Traian Vuia" din Timisoara, iunie 2017, 3 medalii de aur cu referire la brevetele de inventie ce implica elemente de nanotehnologie.
OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTII si MARCI − (OSIM) a acordat Premiul Special pentru Brevetul de inventie RO 123576 − Solutie Ignifuga si Insecticida cu Proprietati Crioscopice pentru Tratarea Lemnului si Procedeu Pentru Obtinerea Acesteia. Motivatia: Transformarea unui brevet de inventie intr-o tehnologie din care rezulta 320.000 Kg/anual produs comercial cu performante de top utilizat in Romania si in tari ale UE, anul 2016. Acesta echivaleaza cu tratarea a aproape 1.000.000 m.p. suprafata lemnoasa cu rezistenta ridicata la foc. Produsul este protejat si prin marca de fabricatie/brand SETISTOP-S.

img

Serban Florita si cele 5 distinctii acordate pentru un grup de inventii bazate pe stiinta nano-tehnologiei chimice
img

D-l ing. Remi Radulescu, organizatorul Salonului si ing. Serban Florita, manager general SETICO ®
img

Standul SETICO Srl la SALONUL INTERNATIONAL DE INVENTII "Traian Vuia" Timisoara