MENIU ☰ SETICO Setico - producator solutie ignifuga pentru lemn de interior Noi va protejam de foc, apa si inghet! Acasa Despre SETICO Certificari Blog Contact Email seticochemical_florio@yahoo.com
Telefon setico 0723.346.035 • 0729.051.947 • 0770.129.535
PRODUSE ☰
accelerator priza, solutie anti inghet beton, mortar, ciment

DECOFRANT-S - solutie antiadeziva pentru cofraje din lemn, plastic sau tabla de otel

cofraje lemn platic tabla betonProdusul este lavabil, astfel incat cofrajele din lemn pot fi spalate si utlizate la realizarea acoperisurilor care trebuie ignifugate.

Fisa Tehnica agent hidrofug Fisa tehnica [PDF]

Date Tehnice pentru solutie anti inghetDate tehnice [PDF]

Recomandari pentru DECOFRANT-SRecomandari

DECOFRANT-S este optiunea ideala ca si solutie antiadeziva pentru:

Cofraje din lemn
Cofraje din lemn
Cofraje din plastic
Cofraje din plastic
Cofraje din tabla de otel
Cofraje din tabla de otel
CUPRINS sectiune produs: DECOFRANT-S

Ce este DECOFRANT-S − solutie decofrare cofraje din lemn, plastic sau tabla

Agent de decofrare pentru toate tipurile de cofraje din lemn, materiale plastic sau metal.

DECOFRANT-S - solutie antiadeziva pentru cofraje din lemn este un produs lavabil de pe suprafata si din porii lemnului astfel incat cofrajele din lemn utilizate pentru fundatiile cladirii pot fi utilizate ulterior pentru constructia asterialului si pot fi ignifugate.

Se poate utiliza si pentru ungerea matritelor destinate injectarii materialelor plastice, dupa testarea prealabila.

Emulsie antiadeziva pentru tratarea cofrajelor destinate turnarii profilelor din beton si beton armat.

Produsul este biodegradabil in totalitate, datorita continutului de substante lubrifiante si emulgatori.

Ambalare − DECOFRANT-S: Ambalare - DECOFRANT-S

Bidoane PE de: 50 Kg / 25 Kg;

Se ambaleaza in bidoane PE cu capacitatea de 25 sau 50 kg cu care se poate trata o suprafata de cofraj mediu absorbant de pana la 500 m2, respectiv 1.000 m2, in conformitate cu specificatia tehnica. Se poate livra si in alt tip de ambalaje in functie de solicitarea clientului.

Unde se gaseste DECOFRANT-S ?

DECOFRANT-S, solutie antiadeziva pentru cofraje din lemn, cofraje din plastic sau cofraje din tabla, este produsa de noi, SC SETICO SRL din Timisoara. Pentru a putea comanda acest produs va rugam sa ne contactati in prealabil.

Aspecte tehnice DECOFRANT-S

UTILIZARE
Compozitie: DECOFRANT-S este o emulsie apoasa stabila.
Domeniu de utilizare: DECOFRANT-S este un decofrant pentru tratarea antiadeziva a cofrajelor din lemn, metal si plastic.
Mod de utilizare: DECOFRANT-S se utilizeaza ca atare, putandu-se dilua cu apa, in raport maxim DECOFRANT / APA = 1/3. Se aplica folosind pensula, bidineaua sau prin pulverizare pe cofrajele de lemn, metal sau plastic curatate in prealabil. Este suficienta o singura aplicare pe suprafata cofrajului. Betonul se poate turna imediat dupa aplicarea decofrantului, fara a se astepta uscarea acestuia, sau se poate turna si cand decofrantul este complet uscat. In ambele cazuri, decofrarea se face deosebit de usor. Suprafata exterioara a betonului, dupa decofrare ramane foarte fina, fara pete, nu este unsuroasa, nu-si modifica culoarea; se preteaza foarte bine si la betoane pe baza de ciment alb.
Mod de actiune: Lubrifierea suprafetei cofrajului este asigurata de uleiuri din clasa esterilor glicerinei; emulsionarea uleiurilor cu apa se realizeaza cu substante tensioactive de tip anionic; protectia anticoroziva a cofrajelor metalice este asigurata de sisteme redox anorganice.
DEPOZITAREA:
DECOFRANT-S se pastreaza in recipiente inchise (bidoane de polietilena cu gura larga, de pana la 60 litri), la o temperatura mai mare de +5 grade Celsius.
CARACTERISTICI TEHNICE

DECOFRANT-S este o emulsie apoasa stabila ce contine uleiuri de tipul esterilor glicerinei, emulgator anionic si sisteme redox anorganice pentru protectia cofrajelor metalice. DECOFRANT-S nu contine uleiuri care pateaza betonul si nici solventi organici care sunt toxici pentru organismul uman. DECOFRANT-S este un produs biodegradabil care nu dauneaza mediului.

Densitate la 20 grade Celsius (g/cm3): 0,88 - 0,92 g/cm 3
Aspect: emulsie apoasa stabila;
Culoare: alb-laptos;
Curatirea: ustensilele folosite la aplicarea decofrantului se realizeaza foarte simplu prin spalare cu apa calduta; nu se folosesc solventi organici;
Consum specific: in functie de materialul din care este confectionat cofrajul si de rigurozitatea acestuia, consumul specific de DECOFRANT-S este cuprins intre 30-50 g/m2;
Continut de substanta uscata: 10% - 11% din greutate;
Valoare PH: 9 - 10;
Toxicitate: Nu este toxic;
Inflamabilitate: Nu are;

ATENTIE:

DECOFRANT-S NU este clasificat ca produs periculos conform HG 937/2010, iar termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricatiei.