Untitled Document
Acasa » Despre Setico
SETICO.ro     S.C. SETICO SRL a fost infiintata in anul 1992, de catre un grup de cercetatori stiintifici, ingineri chimisti, avand o bogata experienta in domeniul cercetarii stiintifice aplicate precum si in domeniul constructiei si exploatarii instalatiilor din industria chimica si petrochimica. Acestia au in portofoliu, la data de 31.12.2016, un numar total de 166 de lucrari stiintifice publicate/comunicate, brevete de inventie, tehnologii de fabricatie, proiecte tehnologice sau proiecte de executie avand ca obiect domeniile: chimie, petrochimie, cataliza, materiale de constructii, mecanica, utilaje si instalatii destinate cercetarii stiintifice sau productiei.

     Domeniul de activitate al S.C.SETICO SRL il constitue Fabricarea produselor chimice n.c.a. COD CAEN 2059. Societatea comerciala este inregistrata la OFICIUL REGISTRULUI COMERTULUI TIMIS : Certificat de inregistrare nr. J 35/826/23.03.1992. S.C. SETICO SRL a implementat si mentine un sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001 : 2008. Dispune de Certificatul ISO 9001 Nr. 5398/2/24.05.2013 emis de catre SOCIETATEA ROMANA DE ACREDITARE A CALITATII-SRAC Bucuresti si de Certificatul international IQ Net Nr. RO 5398/24.05.2013, cu referire la implementarea sistemului de management al calitatii.

     In decursul a 24 ani de activitate, societatea comerciala a avut o activitate in continua crestere, realizand in mod constant profit. Astfel, pentru activitatea in domeniul economic aceasta a fost distinsa de catre Camera de Comert Industrie si Agricultura a Judetului Timis (CCIAT) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), criteriul fiind NIVELUL PROFITULUI REALIZAT si nu cel al cifrei de afaceri, care uneori ascunde pierderi si nu profit:

 1. 1). Anul 2016: Locul I/jud. Timis, locul 6/tara;
 2. 2). Anul 2015: Locul I/jud. Timis, locul 8/tara;
 3. 3). Anul 2014: Locul I/jud Timis, locul 11/tara;
 4. 4). Anul 2013 - Locul I/jud. Timis si locul 9/tara (Camera de Comert Industrie si Agricultura a Romaniei-CCIAR), exclusiv pe criteriul profitului realizat;
 5. 5). Anul 2012 - Locul I/jud. Timis si locul 7/tara (Camera de Comert Industrie si Agricultura a Romaniei-CCIAR), pe criteriile: profit realizat, cifra de afaceri si productivitatea muncii;
 6. 6). Anul 2011 - Locul I/jud. Timis si locul 13/tara ( CCIAR);
 7. 7). Anul 2010 - Locul III/jud Timis (Camera de Comert Industrie si Agricultura a jud. TIMIS-CCIAT);
 8. 8). Anul 2009 - Locul III/jud Timis (CCIAT);
 9. 9). Anul 2008 - Locul III/jud. Timis si locul 17/tara (CCIAR);
 10. 10). Anul 2000 - Locul II/jud Timis (CCIAT);

     In cursul ultimilor 6 ani, S.C. SETICO SRL a realizat o crestere a volumului vanzarilor dupa cum urmeaza:
 1. I) Anul 2016: 38,1% fata de anul 2015
 2. II) Anul 2015: 8,29% fata de anul 2014
 3. III) Anul 2014: 27,2% fata de anul 2013;
 4. IV) Anul 2013: 15,2% fata de anul 2012;
 5. V) Anul 2012: 13,2% fata de anul 2011;
 6. VI) Anul 2011: 37,1% fata de anul 2010.
datorita cresterii ariei de comercializare a produselor, a promptitudinii livrarilor, a calitatii produselor fabricate, a raportului favorabil pret/calitate precum si a disponibilitatii privind acordarea asistentei tehnice pentru beneficiari, din partea personalului de specialitate.

     Produsele noastre sunt solicitate pe toate segmentele de piata ,datorita unui foarte bun raport "pret/calitate".
Exemplificam prin produsul principal SETISTOP-S agent de ignifugare pentru lemn, OSB si MDF cu proprietati insectofungice permanente, fara niciun fel de toxicitate pentru om,si animale:
(1). Piata de retail (DEDEMAN, HORNBACH, LEROY MERLIN, CORAMET, SERSTILL, EGERIA): peste 30% din piata Romaniei;
(2). Piata bursei de marfuri din Romania, deservita de firme partenere ;
(3). Piata livrarilor "online", deservita de firme partenere;
(4). Piata industriei constructiilor/segmental ignifugare (cca 12 − 14% din piata Romaniei), cu livrarea directa catre solicitantii traditionali sau firme noi parteneri.
Citam o serie de parteneri traditionali sau ocazionali acreditati de catre CENTRUL NATIONAL PENTRU SITUATII DE UGENTA SI PROTECTIE CIVILA-Bucuresti (www.cnsipc.ro − lista persoanelor acreditate pentru executarea lucrarilor de ignifugare) si INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA-IGSU pentru executarea lucrarilor de ignifugare, in intentia de-a comunica persoanelor fizice sau juridice interesate de astfel de lucrari, numele celor care au executat sau executa lucrari de ignifugare lemn si derivate (produsele SETISTOP-S si SETISTOP-INC) respectiv materiale textile − SETISTOP-TX:

1. Jud. ALBA : S.C. DIADUCU Srl.
2. Jud. ARAD: S.C.AMAHOUSE Srl, S.C.FRANAU COM Srl, S.C. IGISERV Srl.
3. Jud. BIHOR: S.C. EUROPROMPT SERVICE Srl, S.C. FLORIVAS Srl, S.C. STING ZOLT Srl, S.C. SUBITO Srl.
4. Jud. BISTRITA: S.C.GENERAL STING Srl, S.C.RECORD Srl.
5. Jud. BUZAU: S.C.IGNIROM Srl.
6. Jud. BRASOV : S.C. SINAI Srl.
7. Jud. CARAS-SEVERIN: S.C.STINGOFAN Srl.
8. CALARASI: S.C.NOFIRE Srl.
9. Jud. CLUJ: S.C. CAR BOC Srl, S.C.IGNIFOC Srl, S.C. MARCUROM IMPEX Srl, S.C.MST ENGINEERING PROD Srl, S.C. NED FOC Srl, S.C.NEDLIN Srl.
10. Jud. CONSTANTA: S.C. MELUSTI SONIC Srl, S.C.MIDWORK CONSTRUCTII Srl.
11. Jud. COVASNA: S.C.CASA LUX CONSTRUCTII Srl;.
12. Jud. DOLJ: S.C. NAFI PROD COM Srl.
13. Jud. HUNEDOARA: S.C. STOP FIRE CONSULTING SERV Srl.
14. Jud. IALOMITA: S.C.CONSIROM Srl.
15. Jud. IASI: UNIVERSITATEA ALEXANDRU IOAN CUZA.
16. Jud.HARGHITA: S.C. DEPISTO STAR Srl
17. Jud. ILFOV: S.C.MARVIN CONSTRUCT CONCEPT Srl.
18. Jud. MARAMURES: S.C.ARMOREX Srl, S.C. VASIFOC PRESTARI SERVICII Srl.
19. Jud. MEHEDINTI: ION F.PICU PFA.
20. Jud. MURES: S.C. FIRE ELECTRIC EUROSERVICE Srl; S.C. FIRE SAFETY Srl; S.C.TROMPY PROD COM SERV Srl;
21. S.C. SILVA DEUCONS Srl.
22. Jud. Neamt: S.C.EXPERT DD IGIENA Srl.
23. Jud. PRAHOVA: S.C. IGNIFOC PROTECT SERV Srl; S.C. SIGGOC SERV Srl.
24. Jud. SATU MARE: S.C. GATI CONS Srl; S.C. RAUL IMPEX Srl; S.C. SESAMPROTECT Srl.
25. Jud. SALAJ: S.C. MATRA IMPEX Srl.
26. Jud. SIBIU: S.C.CONSTRUCTII S.A.; MASLAN GHERALD IF; S.C. STRUCTURA S.A.; S.C. STINGER Srl.
27. Jud. SUCEAVA: S.C. PRODANYA Srl.
28. Jud. TIMIS: S.C.ALSTING TIMSERV Srl, S.C. ANINOASA-TIM Srl; S.C. ANTIINCENDIU SERV Srl; S.C. FIRESTING Srl; S.C. TOPSTING Srl.
29. Jud. VALCEA: S.C. MANDEL FOREST Srl; S.C. MEGAINVEST Srl.
30. Jud. VRANCEA : S.C. BIOSTEFECO Srl.
     Din totalul de 441 firme specializate pentru lucrari de ignifugare, din tara, un numar de 58 de firme colaboreaza in mod constant sau ocazional cu S.C. SETICO Srl Timisoara. Adica procentual cca 13%.

     In decursul activitatii nu s-au inregistrat produse neconforme.

     Instalatiile de productie sunt proiectate de catre specialistii firmei si construite in conformitate cu toate reglementarile in vigoare referitoare la aparatele si utilajele destinate fabricarii produselor chimice. Acestea se caracterizeaza printr-o productivitate inalta, un consum energetic foarte redus si capacitatea de-a asigura fabricarea unor sarje reproductibile. O serie dintre solutiile tehnice adoptate pentru reactoarele chimice sunt brevetate la OSIM Bucuresti.

     Laboratorul de cercetare si control tehnic de calitate este dotat cu aparatura moderna specifica domeniului de activitate, achizitionata de la firme specializate din Germania, SUA si Spania. Pentru cazul unor lucrari de cercetare unde nu exista aparatura specializata, cercetatorii firmei SETICO au proiectat paratura necesara care, dupa caz, a fost brevetata.

     S.C. SETICO Srl desfasoara o activitate complementara de cercetare stiintifica in beneficiul sau cu colaborarea unor terte persoane: (1). Evaluarea gratuita a posibilitatilor de ignifugare a materialelor textile a caror compozitie nu este cunoscuta, cu referire la proportia intre fibrele naturale si fibrele sintetice. Clientul transmite mostre de material la firma noastra, unde este evaluata posibilitatea de ignifugare si eficienta ignifugarii, precum si consumul specific pe m.p. suprafata material. Astfel, clientul poate executa lucrarea de ignifugare la obiectiv, avand certitudinea ca laboratorul acreditat RENAR va oferi un raspuns pozitiv prin raportul de incercare la foc conform standardului de referinta.
(2). Firme de constructii, exemplificam restaurarea CETATII TIMISOARA-Bastion Maria Teresia (2008 − 2010), cu fonduri UE (cca 10 mil. Eu), sub coordonarea firmei germane BENNERT PROWA.
(3). Institutii de invatamant superior, UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE Timisoara, Facultatea de Medicina Dentara. S-au derulat un numar de 4 proiecte de cercetare avand ca obiect noi tipuri de materiale dentare. Pana in prezent colaborarea s-a finalizat cu un numar de 3 brevete de inventie OSIM.

     De la infiintarea sa si pana in prezent S.C.SETICO SRL nu a depasit niciodata termenele de plata ale facturilor catre furnizori, fiind intro excelenta relatie de colaborare cu acestia.

     Livrarea produselor se face in mod operativ in conditiile solicitate sau acceptate de catre beneficiari.

     Produsele noastre sunt ecologice nu prezinta toxicitate pentru om si mediul ambiant, nu sunt inflamabile, nu se descompun si nu degaja substante chimicie toxice chiar in cazul expunerii unor conditii extreme de temperatura, provocate de incendii.
     SETICO
     MANAGER GENERAL - SC SETICO SRL
     Dipl.ing.chim Florita Serban
     Cercetator stiintific principal grad I

    ADMINISTRATORII SC SETICO SRL:
    1. Corina Florita, dipl. ing. chim., cercetator stiintific principal, membru fondator 1992; numar de brevete de inventie, lucrari publicate/comunicate, proiecte tehnologice: 106.
    2. Serban Florita, dipl. ing. chim. cercetator stiintific principal, membru fondator 1992; numar de brevete de inventie, lucrari publicate/comunicate, proiecte tehnologice, proiecte de executie: 157.

SETICO.ro atentie      Firmele de constructii, noii clienti, primesc mostre de produse cu care se pot executa lucrari de mici dimensiuni pentru probarea calitatii produselor oferite.
SETICO.ro atentie      Produsele se livreaza in 24 ore prin firme de curierat rapid sau in 48 de ore prin firmele de tip "cargo".


Untitled Document