Untitled Document
Acasa » HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland

ATENTIE!!!

    REALIZAREA UNOR CONSTRUCTII CIVILE SAU INDUSTRIALE IN CARE EXIGENTELE CER EXECUTAREA DE LUCRARI IMPERMEABILE (BAZINE, SUBSOLURI, CONDUCTE, FOSE SEPTICE, etc.). SE POT REALIZA PRIN UTILIZAREA UNOR MATERIALE DE TIPUL: MEMBRANE, CUVE, VOPSELE SAU HIDROFOBICIZANTI PENTRU MORTARE SI BETOANE.

    ATENTIONAM CA MEMBRANELE SI ALTE MATERIALE ORGANICE AU O REZISTENTA LIMITATA IN TIMP IAR IN CELE MAI MULTE CAZURI ACESTEA NU REZOLVA PROBLEMA IN MOD RADICAL SI DEFINITIV!

    RECENT AU FOST SEMNALATE CAZURI IN CARE FOSE SEPTICE DIN MATERIAL PLASTIC S-AU FISURAT IAR SCURGERILE AU INFESTAT PANZA FREATICA AFECTAND PRIZA DE APA POTABILA A UNOR CASE LIPSITE DE CANALIZARE.

    BETONUL/MORTARUL IMPERMEABIL REALIZAT PRIN UTILIZAREA HIDROFOBICIZANTULUI HIDROSTOP-S "NU ARE MOARTE" SI NU VA FI PENETRAT NICIODATA DE APA SAU ALTE FLUIDE. IN PLUS, DE EXEMPLU, COSTUL UNEI FOSE SEPTICE EXECUTATE CU ACEST MATERIAL este de 3 − 6 ORI MAI REDUS FATA DE ALTE FORMULARI.

    PENTRU ORICE PROBLEME DE ACEST GEN VA PUTETI ADRESA DIRECT PRODUCATORULUI S.C.SETICO SRL CARE VA ACORDA INTREAGA CONSULTANTA IN MOD GRATUIT. OFERIM SI MOSTRE DE PRODUS PENTRU TESTARE: chemical_florio@yahoo.com; Tel. 0723.346.035; 0729.051.947; 0770.129.535).

HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland     HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland.
Produsul asigura suplimentar dezaerarea si plastifierea mortarelor si betoanelor. HIDROSTOP-S este o emulsie apoasa stabila de saruri alcaline ale unor acizi monocarboxilici saturati superiori.


Aveti nevoie de mai multe motive pentru a va convinge de necesitatea hidrofugantului pentru mortare si betoane din ciment?      Aveti nevoie de mai multe motive pentru a va convinge de necesitatea hidrofugantului pentru mortare si betoane din ciment?
Click aici pentru a afla totul despre calitatea produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland!

     Domeniu de utilizare a produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland UTILIZARE  Utilizarea hidrofugantului

     Domeniu de utilizare a produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland Domeniu de utilizare: HIDROSTOP-S este un hidrofugant pentru mortarele si betoanele din ciment Portland.

     Modul de utilizare a produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland Modul de utilizare: se dizolva produsul HIDROSTOP-S in apa de preparare a mortarului sau a betonului in betoniera aflata in functiune. Cantitatea de HIDROSTOP-S necesara va fi de 10% din greutatea cimentului utilizat la prepararea mortarului sau betonului. La realizarea compozitiei, cantitatea de apa va fi micsorata cu echivalentul cantitatii de HIDROSTOP-S introdusa. Dupa dizolvare (solutia apoasa este omogena), se adauga cimentul si balastrul (nisip, pietris) si se omogenizeaza amestecul conform presciptiilor. Compozitia rezultata este mortarul sau betonul hidrofugant.
Observatie!  Atentie: nu se adauga var la prepararea mortarelor !!!

     Domeniu de actiune a produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland MODUL DE ACTIUNE: in timpul prepararii mortarului sau betonului, compusii chimici din produsul HIDROSTOP-S se transforma in saruri de calciu greu solubile care se localizeaza in porii materialului de constructie. Au proprietati puternic hidrofuge si impiedica penetrarea apei in materialul solid (mortar, beton). Protectia hidrofuga este permanenta deoarece sarurile de calciu nu migreaza din pori, fiind insolubile in apa.

     Cum se depoziteaza HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland? DEPOZITAREA:    produsul se pastreaza in recipiente inchise (bidoane de polietilena cu gura larga, de pana la 60 litri), la temperaturi mai mari de 0 grade Celsius. La temperaturi cuprinse intre 0 si +5 grade Celsius produsul este vascos, dar se dizolva total cu usurinta in apa de preparare a mortarului sau a betonului.

     Caracteristicile tehnice ale produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland CARACTERISTICI TEHNICE  Caracteristici tehnice ale hidrofugantului

     HIDROSTOP-S este o emulsie apoasa stabila de saruri alcaline ale unor acizi monocarboxilici saturati superiori.

     Aspectul produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland Aspect: emulsie apoasa stabila;

     Culoarea produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland Culoare: alb-laptos;

     Densitatea produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland Densitate, la 20 grade Celsius: 0,96-0,98 g/cm3;

     Continutul de substanta uscata a produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland Continut de substanta uscata: 14-14,5% greutate;

     Consumul specific al produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland Consum specific: pentru exemplificare, la un beton ce contine 400 kg ciment / m 3 se utilizeaza 40 kg HIDROSTOP-S/m3 beton.;

     Valoarea pH a produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland Valoare pH: 9,5-10;

     Toxicitatea produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland Toxicitate: NU este toxic;

     Inflamabilitatea produsului HIDROSTOP-S - hidrofugant pentru mortare si betoane din ciment Portland Inflamabilitate: NU are;

HIDROSTOP-S este un produs certificat de catre INCERC Timisoara conform standardelor UE: SR EN 1838: 2004/AC:2006; SR EN 480-1:2008; SR EN 196-3+S 1: 2009; SR EN 1015-10:2005/A 1:2007; SR EN 480-5: 2006; SR EN 934-2:2003; SR EN 934-2:2003: SR EN 771-1:2003; SR EN 1015-18: 2003

Observatie!      Observatie: HIDROSTOP-S NU este clasificat ca produs periculos conform HG 937/2010, iar termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricatiei.
Observatie!      Firmele de constructii, noii clienti, primesc mostre de produse cu care se pot executa lucrari de mici dimensiuni pentru probarea calitatii produselor oferite.
Observatie!      Produsele se livreaza in 24 ore prin firme de curierat rapid, furnizorul SC SETICO SRL suporta circa 70% din costul transportului.

     Hidrofugantul HIDROSTOP-S se utilizeaza atat pentru realizarea unor sape/tencuieli impermeabile pentru apa cat si pentru turnarea unor structuri din beton sau beton armat impermeabile. Acesta se introduce in compozitia mortarului sau betonului in faza de preparare/malaxare a acestuia, dizolvat in apa de preparare. In cursul procesului de intarire a mortarului/betonului substanta actica din HIDROSTOP-S se transforma intr-un gel pe baza de compusi ai calciului. Acesta obtureaza porozitatea materialului iar prin grupele sale hidrofuge modifica proprietatile tensioactive ale apei la contactul cu peretii capilarelor din materialul solid (mortar/beton). In acest fel fenomenul de ascensiune capilara al apei se transforma in depresiune capilara iar formarea igrasiei deasupra nivelului fundatiei, in zona de zidarie este imposibila. Daca se executa sapa de egalizare de pe suprafata fundatiei cu o compozitie ce contine HIDROSTOP-S peste care ulteror se inalta zidaria umezeala nu urca in zidarie chiar daca fundatia din beton nu este hidrofugata. Produsul s-a utilizat pentru executia unor lucrari mai deosebite. Exemplificam prin urmatoarele:

     1. Executarea unui acoperis de tip terasa (cca 150 m.p.) din placa de beton armat hidrofugat cu HIDROSTOP-S avand grosimea medie de 7 cm. Suportul pe care s-a turnat este de tip asterial din lemn, cu o inclinatie de 2 − 3 grade, acoperit cu o folie din poliester armat cu fibra de sticla. Acoperisul de tip tersa al casei, avand o bordura de zidarie inaltata la cca 70 cm, a fost amenajat ca si gradina suspendata (covor de iarba artificiala, sezlonguri, jardineiere cu flor sau plante ornamentale si in unele cazuri chiar o cabina de dus). In acest fel suparafata de 150 m.p. amplasata pe un teren cu suprfata totala de 525 m.p. a capatat o dubla utilitate: spatiu de locuit si gradina suspendata. O astfel de casa s-a realizat in comuna Giarmata in perimetrul limitrof al municipiului Timisoara urmand a fi executate sia alte constructii de acest tip atat din motivul legat de recuperarea a 150 m.p. teren cat si pentru costurile mult mai scazute de costruire a acoperisului.

     2. Construirea bazinelor unei baze de agrement si recuperare (masaj subacvatic/ supraacvatic, sauna, etc,) in municipiul Turnu Severin. Baza de agrement a fost construita in regie proprie de catre firma de constructii si instalatii S.C.TOTAL INSTAL SRL din Turnu Severin. Aceasta societate est o unitate de avangarda in domeniu, cu referire la implementarea unor noi tehnologii in domeniul constructiilor. Prepararea betoanelor s-a facut in unitatea firmei specializate SOMACO − statia de betoane Turnu Severin . Firma SETICO producatorul materialului HIDROSTOP-S a acordat asistenta tehnica atat in faza de preparare a betoanelor cat si in faza de turnare a acestora. Produsul HIDROSTOP-S are complementar proprietati de accelerator de priza si plastifiant in faza de turnare a betonului. Pomparea acestuia in cofraje s-a facut foarte usor cu utilajul specializat iar betonul a facut priza in mai putin de 6 ore.

     Se prezinta anexat imagini cu locatia de amplasare a bazei de agrement , proprietatea firmei TOTAL INSTAL si fazele de preparare si turnare a betonului hidrofugat.
Hidrofugantul HIDROSTOP-S

        Se ambaleaza in bidoane PE cu capacitatea de 25 kg sau 50 kg cu care se poate impermeabiliza un volum de 0,83 m.c. respectiv 1,66 m.c. mortar/beton cu un continut de 300 kg ciment/m.c., conform specificatiei tehnice. Se poate livra si in alt tip de ambalaje in functie de solicitarea clientului, inclusiv in ambalaje reciclate aduse de catre acesta.

Untitled Document