Otthon»

FIGYELEM!!!

    TUZ GYAKRAN KÖNYÖRTELEN ELLENSÉGE AZ EMBER ÉS A TULAJDON. FIGYELMEN KÍVÜL HAGYVA A VÁRAT, HA VANNAK OLYAN ESZKÖZÖK IS, HOGY MEGAKADÁLYOZZA, NEM IGAZOLHATÓ AZ ÉRVEKKEL, MINT: "ÉN NEM TÖRTÉNIK VELEM" OR "ELKÖLTÖTT PÉNZT FELESLEGESEN".

    NEMRÉGIBEN POPESTI LEORDENI KÖZELÉBEN TALÁLHATÓ A FOVÁROS BUKAREST, A PUSZTÍTÓ TUZ PUSZTÍTOTTA 40 APARTMAN A TETOTÉRBEN EGY ÚJ ÉPÜLETBEN. TUZ UTÁN TERJEDÉSI SEBESSÉGE ÉS MÉRTÉKE MEGSEMMISÍTÉSE FASZERKEZETEK ÉS AZ OSB ITS NEM TUZÁLLÓ. A TÖRVÉNY ELOÍRJA A KIVETÍTOT ÉS ÉPÍTOK MEGJÓSOLNI, ÉS MUKÖDIK A TUZÁLLÓ TERMÉKEK ÁLTAL HITELESÍTETT "NATIONAL CENTRE FOR TUZ-ÉS POLGÁRI VÉDELEM, CNSIPC" BUKAREST.

     Figyelem! Ne vásároljon termékeket, amelyek nem hitelesített vagy ellátott termékeket a feliratokat: "READY FOR USE hígítjuk", "kész APPLICATION" OR "használatra kész".

    Tuzálló lakást a végén költségszámítás között 1-4%-értékének volumene fa használják.

     SC SETICO SRL Timisoara, termel égésgátló teljesítményt és együttmuködik számos szakosodott vállalkozások muködési COUNTRY FA és az építkezés tuzálló. BUCHAREST, partnereink bizalom SC EURIZONT SRL és SC COMSTING RADU SRL. Szabad blokkok így adminisztráció nem végez MANSARDEAZA RABAT hivatkozással a padláson tuzálló végrehajtását. További információt a szakemberek SC SETICO SRL.

SETICO.ro     S.C. SETICO SRL − 1992-ben alakult egy csoport a tudósok, mérnökök, vegyészek, amelynek gazdag tapasztalattal alkalmazott tudományos kutatás, valamint az építési és üzemeltetési vegyipari és petrolkémiai üzemek. Nekik van egy portfólió, 2010-ben, összesen több mint 140 tudományos cikket publikált / közölt, a szabadalmak, a gyártási technológia, a gyártási technológia projektek vagy projektek területén a kémia, petrolkémia, katalízis, anyagok építés, mechanikai és berendezések tudományos kutatási vagy termelés.

     Köre SC SETICO Kft. a vegyipari termékek gyártására Mns CAEN CODE 2059. A cég be van jegyezve a Kereskedelmi Nyilvántartó Timis forgalmi engedély nélkül. J35/826/23.03.1992. SC SETICO SRL hajtott végre és tart fenn a minoségirányítási rendszer megfelel az ISO 9001: 2008. Már ISO 9001 tanúsítvány. 5398/1 A 2010/6/18 által kiállított minoségi akkreditációs román társadalom-Srác bukaresti és nemzetközi IQ Net Certificate no. RO - 5398 A 2010/06/18, végrehajtására vonatkozó minoségirányítási rendszer.

     A 20 éves tevékenység, a vállalat egyre nagyobb üzlet, a profit következetesen. Így a gazdasági tevékenység már elismerte a Kereskedelmi Kamara, Ipari és Agrárkamara Temes az alábbiak szerint:
 1. 1). Helly − 2011-ben, mind a forgalom, nyereség elért szint és a termelékenységet.
 2. 2). Harmadik helyezett - másodszor 2010-ben, mind a forgalom és a nyereség szintjét elérni.
 3. 3). Harmadik helyezett - másodszor 2010-ben, mind a forgalom és a nyereség szintjét elérni.
 4. 4). Harmadik helyezett - én 2008-ban.
 5. 5). Helyezze II - 2000-ben.

     2011 során SC SETICO Ltd. ért el növekedést a forgalom 37%-os 2010-hez képest. 2012-ben elértük a forgalmának növekedése 13,2%-hoz képest 2011-re a megnövekedett termék marketing terület, idoszeruségét a szállítás, a minoségi gyártott termékek, a jelentés kedvezo ár / minoség és a rendelkezésre álló támogatási segítségnyújtás Technikai kedvezményezettek szakképzett személyzet által.

     Minden termék az eredménye a tudományos kutatás a vállalat által tanúsított elismert intézmények Romániában és az EU Ezek a találmányok szabadalmi oltalom vagy szabadalmi bejegyzés alatt az állami Hivatal Találmányi és védjegy OSIM Bukarest. Egyéb termékek bejegyzett vagy bejegyzés alatt álló védjegy lajstromozása OSIM.

     A tevékenység nem volt panasz a termékek minoségét, gyártási egyes elemzési tételt felügyeli és ellenorzi magasan képzett személyzet.

     Gyártó létesítmények tervezése és kivitelezése a cégek által szakértok szerint minden vonatkozó rendeletnek kapcsolatos gépek és gyártására szolgáló vegyi anyagok. Jellemzojük a magas termelékenység, alacsony fogyasztás és kapacitás biztosítása a termelés reprodukálható tétel. Számos technikai megoldások kémiai reaktorok szabadalmazott OSIM Bukarest.

     Laboratóriumi kutatás és a technikai minoség-ellenorzés modern berendezések meghatározott körét.

     Kérésére az ügyfelek végre egy sor kutatási papírok javukra finanszírozott saját források kutatás és fejlesztés. Arra hivatkoznak, hogy konkrét muszaki megoldások építése, képviselojének együttmuködés a német cég BENNERT Prowse Gmbh, a helyreállítás során az épület BASTION Maria Teresa / Temesvár.

     Alapítása óta eddig SC SETICO SRL soha nem haladta meg a fizetési feltételeket a számlák a beszállítóknak, az intro kiváló munkakapcsolatot velük.

     A szállítás muködésében szükséges vagy engedélyezett értelmében a kedvezményezettek.

     Termékeink környezetbarát nem mutat toxicitást az emberre és a környezetre nem gyúlékony, nem bomlanak és bocsátanak ki semmilyen mérgezo kémiai anyagok is, ha ki vannak téve a szélsoséges homérsékleti által okozott tuz.
     SETICO
     MANAGER GENERAL - SC SETICO SRL
     Dipl.ing.chim Florita Serban
     Senior tudományos Cercetatotor

    TISZTVISELOK SC SETICO SRL:
    1. Corina Florita, okl. Chemical Nemz., Vezeto kutató, alapító tagja 1992-ben, a szabadalmak száma, publikált / közölt technológiai projektek: 99.
    2. Serban Florita, okl. Kémiai Nemz. fomunkatárs, alapító tagja 1992-ben, a szabadalmak száma, publikált / közölt, a technológia, a projekt végrehajtása: 141.

SETICO.ro atentie      Építoipari cégek, új ügyfelek kapnak termékmintákat, hogy lehet tenni a kis muvek bizonyítani a minoségi termékeiket.
SETICO.ro atentie      Termékek szállítjuk 24 órán belül futárral vállalatok, beszállítók SC SETICO SRL támogatja, mintegy 70%-a szállítási költséget.     A képek alatt (a megadott sorrendben követi), a következo:
 1. - Head egység gyártása S.C.SETICO SRL;
 2. - Képek a fizikai-kémiai analízis labor;
 3. - Folytatni kell a telepítést képek gyártó égésgátló SETISTOP-S;
 4. - Képek a laboratóriumi elemzés meghatározza a termék teljesítményét ignifugantilor talált a kutatás és a kereskedelmi termékek;
 5. - Igazolás Alapító a Társaság a kereskedelmi nyilvántartás;
 6. - Srác és IQ Net bizonyítvány tekintetében bevezetését és fenntartását minoségirányítási rendszert az ISO 9001: 2008;
 7. - Oklevelek igazolja, hogy kiemelje a társaság gazdasági teljesítményét;
 8. - Két bejegyzett szabadalmak és közzétett OSIM Bukarest a tulajdonossal S.C.SETICO SRL.copiaza SETICO ca si bookmark in clipboard
copiaza SETICO ca si bookmark in clipboard
copiaza SETICO ca si bookmark in clipboard
Untitled Document