Untitled Document
Acasa » SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos
SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos.     SETIPS - cel mai eficient intarzietor de priza pentru ipsos - intarzie priza pana la 2 ore.
    SETIPS este o solutie apoasa a sarurilor alcaline ale unor acizi monocarboxilici alifatici cu functiuni mixte polare.


Aveti nevoie de mai multe motive pentru a va convinge de necesitatea intarzietorului de priza pentru ipsos?      Aveti nevoie de mai multe motive pentru a va convinge de necesitatea intarzietorului de priza pentru ipsos?


Click aici pentru a afla totul despre calitatea produsului SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos.

     Domeniu de utilizare a produsului SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos UTILIZARE  Domeniu de utilizare a produsului SETIPS

     Domeniu de utilizare a produsului SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos Domeniu de utilizare: SETIPS este un intarzietor de priza pentru ipsos.

     Modul de utilizare a produsului SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos Modul de utilizare: Utilizarea acestuia in compozitia amestecului ipsos+apa mentine plasticitatea compozitiei, permitand efecturarea unor lucrari pe durata a 1-2 ore.

     Modul de actiune a produsului SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos MODUL DE ACTIUNE:    SETIPS retardeaza procesul de hidratare a ipsosului (sulfat de calciu anhidru) si implicit intarirea rapida a acestuia (circa 2-3 minute). Utilizarea acestuia in compozitia amestecului ipsos+apa mentine plasticitatea compozitiei, permitand efecturarea unor lucrari pe durata a 1-2 ore.

     Astfel compozitia poate fi preparata in cantitati relativ mari de ordinul kilogramelor, destinata unor lucrari de tipul:
  • 1. Mulaje din ipsos;
  • 2. Plombarea/obturarea unor defectiuni in zidarie;
  • 3. Chituirea unor defectiuni in structurile din lemn in combinatie cu SETISTOP-S (ignifugant) in vederea asigurarii protectiei impotriva insectelor xilofage (carii) si a protectie ignifuge a acestuia;
  • 4. Gletuirea peretilor de zidarie sau beton, lucrare prealabila zugravirii acestora. Folosirea acestei compozitii este mult mai economica fata de utilizarea unor gleturi cu combinatie complexa;
  • 5. Executarea unor lucrari de modelaj, machete, ...


     Caracteristicile tehnice ale produsului SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos CARACTERISTICI TEHNICE  Caracteristicile tehnice ale produsului SETIPS

     Aspectul produsului SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos Aspect: solutie apoasa;

     Culoarea produsului SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos Culoare: incolora sau slab galbui;

     Congelarea produsului SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos Punct de congelare: − 5 grade Celsius;

     Densitatea produsului SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos Densitate, la 20 grade Celsius (g/cm3): 1,022 ... 1,027 g/cm3;

     Consumul specific al produsului SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos Consum specific:
  • Pentru intarzierea prizei pe timp de 1 ora: 10 ml/kg ipsos; Cu un litru de SETIPS se pot prelucra 100 kg ipsos pentru intarzierea pe timp de 1 ora.
  • Pentru intarzierea prizei pe timp de 2 ore: 20 ml/kg ipsos; Cu un litru de SETIPS se pot prelucra 50 kg ipsos pentru intarzierea pe timp de 2 ore.

     Toxicitatea produsului SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos Toxicitate: NU este toxic sau iritant;

Observatie!      Observatie: SETIPS NU este clasificat ca produs periculos conform HG 937/2010, iar termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricatiei.
Observatie!      Firmele de constructii, noii clienti, primesc mostre de produse cu care se pot executa lucrari de mici dimensiuni pentru probarea calitatii produselor oferite.
Observatie!      Produsele se livreaza in 24 ore prin firme de curierat rapid, furnizorul SC SETICO SRL suporta circa 70% din costul transportului.


SETIPS

        Se ambaleaza in flacoane PE cu buson autosigilant cu capacitatea de 1 litru, 3 litri, 10 litri.copiaza SETICO ca si bookmark in clipboard
copiaza SETICO ca si bookmark in clipboard
copiaza SETICO ca si bookmark in clipboard
Untitled Document