MENIU ☰ SETICO Setico - producator solutie ignifuga pentru lemn de interior Noi va protejam de foc, apa si inghet! Acasa Despre SETICO Certificari Blog Contact Email seticochemical_florio@yahoo.com
Telefon setico 0723.346.035 • 0729.051.947 • 0770.129.535
PRODUSE ☰
sapun lichid natural setico

SAPUN LICHID SETICO ® sapun natural pentru spalari dificile

sapunuri naturaleSapunul Lichid SETICO ® este un produs ecologic fara niciun fel de efecte adverse asupra corpului uman / mediului ambient.

Sapun Lichid Setico este optiunea ideala pentru:

sapunuri naturale si detergenti bio
Spalarea veselei
Spalare pereti, faianta, gresie cu sapunuri lichide naturale
Curatare gresie, faianta...
Spalare textile cu sapun lichid natural
Textile
CUPRINS sectiune produs: Sapun Lichid Setico

Ce este SAPUN LICHID SETICO ®

Sapun lichid "SETICO" este un produs ecologic fiind un sapun fara niciun fel de efecte adverse asupra corpului uman sau mediului ambiant avand in compozitie sapunuri preparate din rasina de conifere. Se utilizeaza atat ca sapun cat si ca sampon.

Sapun lichid "SETICO" contine substante tensioactive cu structura anionica ai caror precursori sunt materii prime de origine vegetala: uleiul de palmier si rasina de conifere ("pine rosin"). In compozitia sapunului lichid SETICO exista aditivi care confera acestuia proprietati complementare emoliente. Mirosul acestuia este natural, specific rasinii de conifere.

Sapun lichid SETICO este un lichid vascos de culoarea chihlimbarului si are o capacitate de spalare ridicata fara a afecta tegumentele sau conjunctiva ochilor nici chiar in cazul unor spalari repetate la intervale reduse de timp. Toate componentele acestuia sunt de uz cosmetic sau farmaceutic. Prin caracteristicile sale, sapunul lichid SETICO poate fi clasificat ca fiind un sapun-sampon cu multiple intrebuintari, calitatea sa fiind recunoscuta la saloane internationale de inventii. Cu toate astea, a ramas un sapun ieftin si de calitate. Nu ne credeti pe cuvant, va rugam sa il incercati personal.

Modalitati de ambalareAmbalare − SAPUN LICHID NATURAL: Ambalare sapun lichid - sapunuri naturale si detergenti

Flacoane PE de: 1000g / 400 g;

Sapun Lichid SETICO ® este ambalat si distribuit astfel:
1. Flacoane PE cu capac "pull push", capacitate 400 g;
2. Flacoane PE cu capac "pull push", capacitate 1000 g;
3. Orice alt tip de ambalaje standardizate indicate de client.

Domenii de utilizare ale sapunului lichid SETICO ®


Domeniile de utilizare ale acestuia, testate de autorii inventiei, colaboratorii acestora precum si mai multi voluntari, sunt: Se continua lucrarile de cercetare privind noi domenii de aplicare a acestui produs performant.

Realizarea si promovarea produsului Sapun Lichid Setico

Unde se gaseste Sapun Lichid Setico ?

Sapun Lichid Setico este produs de noi, SC SETICO SRL din Timisoara. Pentru a putea comanda acest produs va rugam sa ne contactati in prealabil.

Aspecte tehnice Sapun Lichid Setico

UTILIZARE
Compozitie: substante tensioactive cu structura anionica ai caror precursori sunt materii prime de origine vegetala: uleiul de palmier si rasina de conifere -„pine rosin”. In compozitia acestuia se gasesc aditivi care-i confera si proprietati emoliente. Mirosul acestuia este natural, specific rasinii de conifere.
Mod de utilizare: Sapun lichid pentru uz general.
DEPOZITAREA:
Produsul se depoziteaza in ambalajele originale inchise etans, la temperatura pozitiva.
CARACTERISTICI TEHNICE
Aspect / Culoare: Lichid vascos de culoarea chihlimbarului
Densitatea la 20° C (Kg/litru): 1,00 (+/-) 0,05
pH la 20 grade Celsius: 8,70 ... 9,30
Capacitatea de spalare standard (g sapun/ g ulei Diesel ars depus pe o suprafata plana de otel inoxidabil): 1,50/L ... 2,00/L

ATENTIE:Sapun Lichid SETICO ® − NU este clasificat ca produs periculos conform HG 937/2010, iar termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricatiei.

RECOMANDARI:

Se vor respecta prevederile din fisa tehnica.

ATENTIE:

Produsele SC SETICO SRL sunt la cel mai inalt nivel din punct de vedere calitativ. Acestea sunt fabricate intr-un sistem integrat cu referire la managementul calitatii conform ISO 9001:2008.