Untitled Document
Acasa » SETIBET-SG - solutie antiinghet si accelerator de priza pentru betoane si mortare din ciment
SETIBET-SG - solutie antiinghet si accelerator de priza pentru betoane si mortare din ciment Portland.     SETIBET-SG este un amestec de saruri din clasa azotilor hidrosolubili cu proprietati crioscopice (coboara temperatura de inghetare a apei) si accelereaza prize mortarelor si betoanelor pe baza de ciment de tip Portland. Prin structura chimica, acestea nu au efect coroziv asupra armaturilor din fier beton.


Aveti nevoie de mai multe motive pentru a va convinge de necesitatea acceleratorului de priza si solutie antiinghet pentru mortare si betoane din ciment?      Aveti nevoie de mai multe motive pentru a va convinge de necesitatea acceleratorului de priza si solutie antiinghet pentru mortare si betoane din ciment?
Va rugam contactati-ne si va oferim cu placere orice informatie legata de acest produs.

     Setibet-SG se dizolva in apa de preparare a mortarelor si betoanelor in proportie de 1,25 - 2,5% greutate fata de ciment, in functie de temperatura mediului ambiant.

     Proportia recomandata este:

     1. C=1,25% fata de ciment pentru temperaturi de pana la -5 grade Celsius;

     2. C=1,75% fata de ciment pentru temperaturi de pana la -7 grade Celsius;

     3. C=2,50% pentru temperaturi de pana la -10 grade Celsius;

     Literatura de specialitate recomanda ca turnarea betoanelor sa se realizeze la temperaturi minime de 0 grade Celsius, ulterior, dupa cca 3 ore, temperatura poate sa coboare pana la -10 grade Celsius. In conditiile utilizarii unui accelerator de prize si antiinghet dizolvat in apa de preparare a mortarului sau betonului. Cresterea concentratiei de accelerator de priza poate permite coborarea temperaturii si sub - 10 grade Celsius, dar costurile cresc semnificativ iar la concentratii prea ridicate exista riscul fisurarii structurii turnate. Acceleratorii de priza din clasa azotatilor, azotitilor si formiatilor hidrosolubili cu continut de metale alcalino-pamantoase (calciu, magneziu, etc.) sunt cei mai recomandati in literatura de specialitate.

     Solutia apoasa cu SETIBET-SG are un pH in jurul valorii 7 iar la concentratiile uzuale nu reprezinta un pericol pentru mediul ambiant. Nu se recomanda deversarea acesteia in canalizari sau pe sol. Produsul solid nu este toxic, nu degaja vapori si nu are efect iritant fata de piele. Se va evita stropirea ochilor cu solutie apoasa intrucat are un efect usor iritant. Se va proceda la spalarea cu apa curata.

     Caracteristicile tehnice ale produsului SETIBET-SG - solutie antiinghet si accelerator de priza pentru betoane si mortare din ciment CARACTERISTICI TEHNICE  Caracteristicile tehnice ale produsului SETIBET-SG

     SETIBET-S este o solutie apoasa de saruri anorganice cu continut de inhibitori de coroziune ce asigura protectia anticoroziva a armaturilor din fier beton si a cofrajelor metalice. Nu este un produs periculos pentru mediu, dar se va evita deversarea acestuia in canalizare.

     Solubilitatea maxima in apa la 20 grade Celsius a produsului SETIBET-SG - solutie antiinghet si accelerator de priza pentru betoane si mortare din ciment Solubilitatea maxima in apa la 20 grade Celsius: 1 : 1 proportii greutate;

     Stare de agregare a produsului SETIBET-SG - solutie antiinghet si accelerator de priza pentru betoane si mortare din ciment Stare de agregare: granule (d = 1 - 4 mm);

     Densitatea produsului SETIBET-SG - solutie antiinghet si accelerator de priza pentru betoane si mortare din ciment Densitate, in vrac: cca 1 kg / litru; ;

     Valoarea pH a produsului SETIBET-SG - solutie antiinghet si accelerator de priza pentru betoane si mortare din ciment Valoare pH: 6 - 8 unitati;

     Toxicitatea produsului SETIBET-SG - solutie antiinghet si accelerator de priza pentru betoane si mortare din ciment Toxicitate: NU este toxic;

     Inflamabilitatea produsului SETIBET-SG - solutie antiinghet si accelerator de priza pentru betoane si mortare din ciment Inflamabilitate: NU are;

Observatie!      Observatie: SETIBET-SG NU este clasificat ca produs periculos conform HG 937/2010, iar termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricatiei.
Observatie!      Firmele de constructii, noii clienti, primesc mostre de produse cu care se pot executa lucrari de mici dimensiuni pentru probarea calitatii produselor oferite.
Observatie!      Produsele se livreaza in 24 ore prin firme de curierat rapid, furnizorul SC SETICO SRL suporta circa 70% din costul transportului.
Observatie!      ATENTIE: Se utilizeaza cu succes si pe timp calduros (3% - 5% fata de ciment), asigurand decofrarea rapida a profilelor din beton (panouri, pavele, borduri) si pentru pastrarea intacta a formei ornamentelor din profile.


SETIBET-SG

        este formularea in stare solida a substantei active din compozitia SETIBET-S. Se ambaleaza in bidoane/canistre cu capacitatea de 3 kg, 25 kg cu care se poate aditiva un volum de 0,40 m.c. respectiv 3,32 m.c. mortar/beton cu un continut de 300 kg ciment/m.c. , conform specificatiei tehnice . Se poate livra si in alt tip de ambalaje in functie de solicitarea clientului, inclusiv ambalaje reciclate, aduse de catre acesta. acesta.

Untitled Document